Ska bli farsa! Surt som fan...

Fick ett litet obekvämt samtal för en stund sen av en tjej jag umgicks med för några månader sen. Gravid var nästan det första hon sa och att jag är farsan och att hon är inne på den fjärde månaden nu.
Aja lite sent påkommet att ringa mig nu när det gått så lång tid. Hmm det är väl bara och bita ihop och se glad ut tänkte jag.
Så jag blir farsa i höst, skitkul! Not! Hela min framtid är förstörd nu, det skulle ju inte gå så här snabbt fram och det känns som att man kommer missa mycket av sitt liv nu när man väl kanske får delad vårnad och allt.
Jag vill inte gå ut och rasta en unge eller tvångsmata  med mat som ser ut att passerat hela matsmältningssytemet fyra ggr. Dessutom måste jag byta blöjor och torka spyor var eviga dag och sen när tankarna for som bäst i huvudet så ringer klockan och jag måste till jobbet


Första fotbollsträningen!

Japp så var det domedagen, jag skulle äntligen få se hur min form var och hur jag skötte mig efter 4-5 års uppehåll från allt som har med att röra en fotboll. 
Så efter  jobbet så var det snabbt hem och käka lite för att sedan leta upp mina skor och benskydd (hittade dem ganska snabbt). Det sura är att det är över två mil till fotbollsplanen, men men dit kom jag till slut.

Väl där var det bara och byta om å snöra på sig skorna och visst är de snygga mina skor. Det är ju riktiga klassiker! Nike total 90 med sidosnörning och om ni undrar vad den vita tejpen gör på ena skon så är det bara för att hålla reda på höger och vänster, man vill ju gärna ha rätt sko på rätt fot.


Ombytt och klar så kände jag mig full av energi. Tog några snabba löpsteg fram och tillbaka över plan och nu var det dags att dela in lagen, vi var 14st så det blev 7 i varje lag.
När vi spelat i 5-10 minuter så kände jag att det här går vägen. Ack så fel jag hade, efter en stund så tog all energi slut och jag gick på reservkraften och kondisen var nere på nästan noll. Kände mig lite som en 70 åring som har rökt i 90 år och ägde en pimpad rullator. Tänkte att det här är inte sant!
Jag lökade nåt så gudabenådat också, så här mycket lök har jag inte varit sen lökfestivalen i Bryssel. Tack vare att jag var så trött så var mina skott mesiga, man kan jämnföra dem lite som en snigel på rehab. 
Men jag klarade mig igenom hela matchen trots att mjölksyran värkte. Nu blir det ut och springa nåt så djävulskt mycket.

Negerbollar på krogen!

Satt och kollade på Sverige - Lettland och sicken hawaiihockey det var. Alltså ett sånt ineffektivt Sverige som inte kan göra mål och det var inte mer än rätt att de förlorade med 3-2 på straffar. Stefan Liv i målet skall iaf inte ta på sig skulden för man skall göra mer än två mål mot blåbärsnationer.

Nu är det inte långt kvar! Imorgon är första fotbollsträningen och jag känner mig lite ringrostig och första matchen är den 11 maj.

Två saker som jag glömde nämna i förra inlägget var att jag fick vad med om att se ett lämmeltåg på ca 10-15 meter på krogen och sorgligt nog var två av mina polare delaktiga i tåget. Sen från ingenstans dyker en tjej upp mitt framför ögona på mig och vill bjuda mig på negerbollar? Negerbollar på krogen?

Seg dag efter utgång igår.

Skulle egentligen inte gå ut igår men det blev så iaf. Kvällen började med att vi skulle grilla men utan grill, ja så sa polarn men han menade utan galler. Men vad händer jag somnar och missar grillningen. Yrvaken kliver jag in i duschen och beställer en taxi. Väl uppe hos Danne så blir det några öl och vi glor på en väldigt tråkig hockeymatch.
När matchen är slut så beslutar vi oss för att fortsätta kvällen på Sir Simons. Ja det var inte svårt att veta vilken krog vi skulle till när Tompa har nåt på gång med bartendern som jobbar där.
Något som var kul under kvällen var att jag som var nyktras och drack mest läsk råkade spilla ut två fanta och Tompas kommentar om att hade över 160 vänner! Facebook vänner är inte samma sak som IRL vänner hehe.
Danne skulle upp kl 6 och plocka skräp längst E4:an och jag undrar om han pallade gå upp imorse.

Idag har jag inte gjort för mycket, har legat i soffan och kollat på dumburken. Satt och zappade mellan Filip och Fredrik och Ryssland-Frankrike matchen. Jag måste vara helt dum i huvudet att jag kollar på skitmatcher men det är hockey som hockey. Nånting som slog mig var att hockeyrinken såg konstig ut och det var inte förrens i tredje perioden som det slog mig att avbytarbåsen var väldigt långt ifrån varandra. Sen måste jag flika in att Torsten Flink känns som en ganska trasig människa och man ser att drogerna har satt sina spår i han.


Stekarväder!!

Ahhh vilket skönt väder det är, skall iväg å grilla ikvälll. Denna låten får mig att tänka på studenten och ären efter och jag vet att jag lärde syrran denna dansen med tre fingrar i luften.



Åh vad jag saknar Liza hehe, vi var ju kungar på dansgolvet i Mora och jäklar vad söt hon är också:). Jag tror iaf att Syrran fattar vínken med bilden, här är orginalet.

 

Historiska och pinsamma saker om mitt liv.

Jag kom att tänka på historiska ögonblick och pinsamma händelser som jag varit med om än så länge när jag stod och jobbade idag och jag fick massor av flashbacks i huvudet så det är lika bra jag skriver ner dom så jag får ut dom ur mitt huvud. Dock är det inte alla, de allra bästa, värsta och gottigaste håller jag för mig själv.

- Jag har spelat fotboll med grisar.
- Jag har helt ovetande raggat på en shemale i Köpenhamn.
- Jag har varit med om att förlora en fotbollsmatch med 14-7.
- Jag har varit med i en strongman tävling.
- Jag har förstört ett hotellrum i Berlin.
- Jag har knivhuggit mig själv.
- Jag och en polare sågade ner ett 20 tal 10-20m höga björkar i vår barndom.
- Jag har åkt dit för snatteri när jag var 13 år.
- Jag har druckit öl med Martin Timell.
- Jag har haft mer än 2.0 promille i blodet.
- Jag har fått en hel pizza kastat på mig i ansiktet.
- Jag har försökt strypa abborrar i Malung.
- Jag har ägt en Puch Dakota.
- Jag har raggat upp en engelsk bartender i Grekland.
- Jag har gått 2 mil i fyllan (Jönköping - Lekeryd)
- Jag har fått en 1kg Björkna i ansiktet.
- Jag är med i 100cm klubben.
- Jag har simmat och klättrat i en å på Samos, Grekland.
- Jag har fått min stora idols autograf.
- Jag är den första i världen som har en dokumenterad lyckad lekrapport på L205 Peckoltia sp.
- Jag har fuskat på ett nationellt prov men fick ändå IG.
- Jag har byggt en A-traktor.
- Jag har pissat på Ejendals Arena.
- Jag har bestigit fel berg (jag och några polare skulle vandra upp till Tabergstoppen, väl uppe inser vi att vi är på fel berg)
- Jag har varit vaken i 54 timmar i streck.
- Jag har sovit nonstop i 23 timmar.
- Jag har kastat youghurt på en galen full tysk i Berlin.
- Jag har tältat på en fyllecamping i Halmstad.
- Jag har skjutit med kolsyrepistol.
- Jag och mina polare har blivit utkastade från en familje-camping i Varberg.
- Jag har släppt en jättefis i en överfull buss.
- Jag har moonat i Skövde.
- Jag och min polare drack 67 starköl på en helg.
- Jag har hånat norrmän i Oslo.
- Jag har blivit jagad av polisen när jag körde moped.
- Jag har råkat hamna i slagsmål med danskar i Ishøj, Danmark.
- Jag har smugglat öl på släp från Tyskland till Sverige.
- Jag har blivit erbjuden gratissex av en hora i Hamburg (tackade nej)
- Jag har spelat nästan en hel fotbollsmatch med stukad fot.
- Jag har tagit några spadtag vid gränsen mellan Skåne och Småland och gjort mitt i kampen om att gräva bort Skåne.
- Jag har haft Kamikaze-race i Mora.
- Jag har åkt Kundvagn genom A6 (Köpcentrum i Jönköping).
- Jag har spelat amerikansk fotboll på Esplanaden, Huskvarna.
- Jag har plågat mig igenom alla Hajen-filmerna.
- Jag har lurat hela Elitserien i ishockey (skickade massor av hockeybilder och skrev att jag ville ha autografer och jag var ett stort fan av just det laget). Har bl.a. Håkan Loob, Esa Keskinen, Petter Rönnqvist och Mikael Renbergs autografer m.fl.



Curtis "CUJO" Joseph, min stora idol.


Ärret efter att jag av misstag knivhuggit mig själv.


L205 Peckoltia sp. yngel som jag var först ut i världen att dokumentera en lyckad lek *stolt*

Gröt - Den nya partydrogen!

Man kan inte mer än att älska Norrlandspolisen som verkar vara misstänksam mot allt och alla. Fick höra på radion idag att de hittat i vad dom trodde var 3,5 hekto amfetamin i frysen hos en medelålders kvinna i Sundsvall.
När det väl hade tinat visade det sig vara risgrynsgröt och deras bortförklaring för att inte verka helt IQ befriade var att de trodde det var kanelen som gav utslag.


Fast jag har något ännu värre, havregryn+cayennepeppar och man blir helt wasted om man käkar det, slår 10ggr mer än risgrynsgröt+kanel. Tro mig tar du det på fredagen så håller det i sig lagom till att du skall börja jobba/plugga på måndagen. Det är utan tvekan årets bästa partydrog.



Idag efter jobbet så gick jag ner till Djurmagazinet och kollade in lite grus och sånt till mitt 540L, är så trött på det gamla. Fanns dock mycket att välja på men mycket talar för rådasand eller den grövsta engelska sjöstenen.
Ägaren försökte även pracka på mig slimline bakgrunder och visst var man sugen men nja kanske blir nåt till mitt 600L så småningom.
Köpte iaf ett nytt foder som är fullproppat med astaxanthin (me like) och 20st feeders (Zebrafiskar) till mina snakeheads.
Sprang iväg en snabbis för att kolla hur många zebrafiskar som var kvar, 7st!?!?
Fan de är ju så små mina snakeheads (6-7cm) och jag kan bara drömma mardrömmar om hur mycket de kommer äta när de är runt 40-50cm, fast då äter de förhoppningsvis dött foder.

Så här ser de ut när de blivit större. Filmen är från en annan MFK:are.


Duff beer!

Det har varit en rätt ordinär dag idag och det var väl inte direkt nåt speciellt som hände idag förutom att en av mina korkade jobbarpolare gjorde bort sig idag. Han är lite av en hypokondriker och lipar för minsta smärta.

Han: "Fan jag har ont i hjärtat, värker hela tiden (samtidigt som han håller handen på höger bröst)"
Jag: "Men idiot, hjärtat sitter på vänster sida inte höger"
Han: "Just det haha, men dom som har hjärtfel brukar ju ha hjärtat på höger sida"
Jag: "Ja och Jönköpingsbor har verkligen hjärnan i anus"

Sen gick jag där ifrån och skrattade för mig själv, att Jönköpingsbor kan vara så korkade hehe.

När jag väl kom hem idag så såg jag något väldigt trevligt, mina tröjor hade äntligen kommit. Jag kunde inte hålla mig utan sprang nästan direkt iväg för att hämta ut dom. När jag väl stod där framme och skulle fixa ut tröjorna så sa kassörskan att det hade säkert varit minst tio pers innan mig som hade hämtat ut likadana paket.
Väl hemma så öppnar jag paketet och märker ganska snabbt att jag skulle valt en mindre storlek, jaja dom krymper väl sen när jag tvättar dom.




Ja lite stor är den eller om man vänder på det, det är jag som är liten.


Säger bara Wanja Lundby-Wedin

Tillsatsämnen i livsmedel

Det blir mer och mer vanligare att man tillför tillsatsämnen i våra livsmedel och frågan är om det är så nyttigt att få i sig alla dessa ämnen. Det är konserveringsmedel, sötningsmedel, förtjockningsmedel, färgämnen, aromämnen mm. och alla dessa ämnen skall ju passera igenom våran kropp. Att få tag i bra korv och pålägg är sjukt svårt idag, korven innehåller mest benmjöl, konserveringsmedel och andra E-nummer.


Något som är oroande är att vi får i oss ca 6kg tillsatsämnen varje år och man kan ju fråga sig hur nyttigt det är för kroppen egentligen. De som förespråkar tillsatsämnen i våra livsmedel säger att det är för att varorna skall hålla längre, visst jag kan köpa det men hur kommer det sig då att bara vart tionde tillsatsämne är ett konserveringsmedel.
Måste vi ha alla dessa ämnen i våran mat?
Vi väljer iofs själva vad vi vill äta och inte äta, men jag tycker allt att man skall vara lite försiktig med vad vi stoppar i oss och vad vi ger till barnen. Sen går det inte heller att vara rädd för allt och alla. Men jag har iaf valt att köpa mer och mer ekologiska produkter och det är inte så svårt idag att hitta dom i affären.

Gick upp kl 04:00 för att se på skit
Jag ställde klockan på fyra idag för att jag ville se på UFC 97 och huvudfighten var Anderson Silva vs Thales Leites, men vilket sömnpiller den fighten var, ingen ville fightas och Silvas dominans lyste med sin frånvaro. Hade också förhoppningar om att få se Svensken David Bielkheden in action men icke, fighten mellan Silva och Leites drog ut på tiden och TV4 Sport hann inte visa Svenskens fight för att det var någon oerhört viktig orientering som började klockan sju. Vem glor på orientering egentligen?

Det var även match idag på Hattrick och mitt lag (IFK Silverfisken) skötte sig fint och slog jumbolaget. Jag kommer troligtvis sluta på en tredje plats den här säsongen om inget konstigt händer.


Nu skall jag nog gå ut en sväng för jag ser att solen äntligen har tittat fram mellan de gråa molnen, kan ju inte sitta framför datorn när det är fint väder ute för det vore ju nästan som att synda.

En äkta slackerdag

Idag har man inte gjort för mycket direkt, sov ganska länge tror kl var 13:30 eller nåt när jag inte orkade ligga kvar i sängen. Det har varit en rätt hård vecka på jobbet och alldeles för lite sömn som gjorde att latmasken vaknade till liv i mig.


Jag har iofs tömt mitt stora 540L som står i sovrummet och om en vecka kanske det står i vardagsrummet, men jag får allt hyra in bärhjälp för det är alldeles för stor risk att golvet repar sig om jag försöker släpa det igenom hela lägenheten.
Skall också byta ut gruset till ren rådasand och slänga i lite grus och sten som jag plockade i Lillån häromdagen.
Nu är det riktigt trångbott i mitt 205L och mina Clarias-malar gillar nog inte läget i det karet då de inte kan räta ut sig när de skall vända sig.
Man fick ju sig några riktiga duschar av Clarias-malarna när jag håvade upp dem. Jag passade på att mäta ena när de ändå var i håven, hanen är 32cm nu och honan måste vara över 35cm.

Min Red parrot hona fick jag en hyfsad bra bild på också, får se om jag får tummen ur och köper mig en hane till henne. Folk hatar generellt sätt Red Parrot för att det är en hybrid och deformerad, men jag är inte sån utan kan en fisk äta, simma och må bra i ett akvarium så ser jag inget fel med att hålla framodlade hybrider. De är dessutom ämnade som akvariefiskar och löper ingen risk att bli utfiskade i naturen för dom är ju som sagt framodlade.


Nedladdningshysterin mot Piratbay!

Kom igen allvarligt!
Ett års fängelse för vad? Vem tankar från PB egentligen, är inte det en uråldrig sida staten eller ja just det staten ligger alltid ett steg efter.
Jag var med på Napsters tid och vad hände när ni stängde den? Alltså detta är internetsgenerationen och stoppar de en sida så finns det på en ny sida och server imorgon och användarna verkar ha blivit allt mer smarta och gömma sina IP-addresser.


Grattis att ni kan så god tid på er att fälla en hemsida när ni inte äns kan fälla en våldtäktsman!!!
Det var demostrationer i torsdags om ni glömt bort det? En tjej på 15 år tog sitt liv för hon inte orkade med allt och rättegången lades ner men olyckligt nog har han gjort ett nytt övergrepp på barn och våldtagit ännu en person och nu är väl pressen alldeles för stor för att du ditt svin skall gå fri ännu en gång.


Döm han! Våldtäktsmän måste buras in och få sona för sitt straff. Får du inget ligg så åk utomlands och köp horor, det är mycket bättre än att förstöra unga människors liv!

Våt dröm!

Dagen började inte bra för jag försov mig lite så det blev ingen frukost, vilket U-Landsproblem!

När man senare började gå mot bussen så kommer jag på att mitt busskort har gått ut, satan! En snabbis till bankomaten för att hämta ut pengar till busskort och som tur är hann jag med bussen.

Väl på jobbet gick allting som på räls framtill efter lunch då TIG-svetsen började jävlas för mig och min arbetspolare, det gick inte att svetsa utan svetstråden rann ner som snorkråker och man kunde tro att det var olja kvar på aluminiumet men det var det inte!
Efter mycket bök så vred jag på lite extra gas (över gränsen om vad man får ha) när jobbarpolaren skulle svetsa om för sjuttioelfte gången och det gjorde faktiskt susen.

När jag kom hem så trodde jag att ventilationsnissarna redan hade varit i min lägenhet, men efter en stund ringer min granne på och säger att dom kom inte in i min lägenhet och jag står som ett frågetecken.

- Va? Det stod ju på pappret att ni går in med huvudnyckeln?
- Ja det stämmer men konstigt nog fungerade inte nyckeln till ditt lås.

Jaja efter en stund snackandes kom vi överens om att jag skulle göra en extra nyckel och ge till vaktmästaren. Grannen sa också att ventilationsnissen skulle komma förbi senare ikväll för han bodde bara ett stenkast härifrån.
Det tog väl en halvtimma eller så innan han kom och jag blev väldigt glad när han påpekade att luften försvann ut jättebra. Men han var inte så impad över min stenåldersfläkt.
Dock blev min lycka kortvarig när han tog upp sitt fuktmätarinstrument och när vi kom in till toaletten så började han mäta golvet. Han sa jag hoppas att denna inte börjar tjuta och va fan gör den då? Jo den tjuter, jag har fukt under badrumsgolvet!!!


Mitt fina engelska sjöstensgolv! Det är jäkla tur för den gamla ägaren att han inte bor kvar i huset för det är han som har lagt det. Vad händer nu? Vad säger bostadsrättsföreningen? Går dom in med pengar? Täcker hemförsäkringen? Hur mycket är självrisken på?
Fan det här kommer bli dyrt och en tämligen fattig sommar känns det som.

Vilket U-Landsproblem

Det är rätt kul om gör tvärtom dvs. man säger U-Landsproblem istället för I-Landsproblem. Men det går ju inte säga U-Landsproblem om allt. Jag fick höra talas om detta för nåt år sen och jag tror det var Alex Schulman tog upp det och man kan typ säga så här:

- Jag har flugor i mitt öga.
- Vilket U-landsproblem

- Inte majsgröt idag igen!
- Vilket U-landsproblem

- Jag har haft sex med mina 17 syskon och nu har jag AIDS
- Vilket U-landsproblem

På jobbet idag var ett ypperligt tillfälle att ta upp U-landsproblemet när en jobbarpolare utbrister "Fan va hungrig jag är" och så svarar man "det är väl ändå ett U-landsproblem!" (alla runt bordet börjar asgarva).

Jaja iaf på jobbet så flöt allt på riktigt bra och jag börjar bli riktigt haj på TIG-svetsning, snart så kanske man skulle ta en kurs i undervattenssvetsning också och följa platsbrorsans fotspår å börjar jobba ute till havs i Norge, fina pengar säger jag.
Var även uppe på A6 en snabbis efter jobbet och kollade in utbudet på fotbollsskor och det lutar mest år Umbro då det var dom enda jag hittade som hade skor för konstgräs.

Nu skall jag nog städa litegrann.

Idioti, inte bara för Stockholmare

Man håller ju på att garva ihjäl sig om man läser på http://www.tjuvlyssnat.se/ men man märkar iaf att mer än vad femte citat kommer utanför tullarna och jag hittade några fina från min region, läs och njut.

Röda linjen, Västra torget, Jönköping

Det är mycket liv och oväsen på bussen. En man och en kvinna ~40 år pratar med varandra.
Mannen: Jo, och så sa jag till Karin att vi skulle köpa en sån där HD-TV.
Kvinnan: Va? Nog för att de blev svenska mästare förra säsongen, men jag vet inte om jag skulle lägga pengar på en TV som bara visar HV!

Jönköpings Tekniska Högskola

En tjej ~20 år kommer springande mot godisautomaten med ett glatt leende och en tia högt triumferande i ena handen. Selectagubben håller på att fylla på godisautomaten.
Tjejen: Jag vet vad jag ska ha, jag ska köpa den nya lakritsgodisen!
Selectagubben stänger automaten och går åt sidan för att tjejen ska kunna göra sitt köp. Tjejen stoppar in sin tia i automaten och trycker in koden. Ut kommer en Japp.
Tjejen: Meh! Va fan!
Selectagubben: Ingen fara. Jag kan byta om du vill?
Tjejen skiner upp.
Tjejen: Åh! Vill du ha en Japp?

Linje 114, Jönköping

Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.

Men jag kommer allt ihåg när jag var på Samos, Grekland då jag säger till syrran att hon är trögtänkt hehe.
Jag: Va var du när dom delade ut hjärnorna?
Syrran: Va? Vilka hjärnor?
Jag: Ja just det.
(alla vid bordet börjar skratta utan syrran som såg ut som ett frågetecken)

Det är alltid kul att få till det så perfekt ibland.


Att be om råd inte alltid positivt

Jag fick en lapp i brevlådan förra veckan att några nissar skulle komma och besikta ventilationen i huset. I pappret stod det vilka saker man kunde göra för att underlätta för dom att utföra sitt arbete och en sak var att göra rent filtret till köksfläkten. Då fick jag rådet att man kan tvätta vissa filter i diskmaskin och när jag öppnade diskmaskinen så var det långt ifrån det perfekta resultatet som jag hade hoppas på.


Sista gången jag gör om det iaf hehe. Men smart som jag är så hade jag 10ppm blå filtermassa som man brukar använda till akvarium. Blev ganska nöjd med resultatet men hoppas bara att ventilationsnissarna godkänner mitt fina hemmabygge.


Var även ute en sväng och jag beslutade mig för att jaga grus nere i Huskvarna Söder. Flodsten är skitsnyggt i akvariet.
Men Lillån som mynnar ut i Huskvarnaån som i sin tur mynnar ut i stora vättern är inte som den har varit. Den har blivit mycket nedskräpad och det första man möts av är en halvdränkt kundvagn från Lidl, fast det förstår man ju varför det var en Lidl-kundvagn.
Men det var mycket glas och skit i gruset så det gäller att vara försiktig om man har hund eller som jag att vara nere med händerna och rota.


Våren gjorde sig påmind också och vitsippor och andra blommor har börjat dyka upp. Sen så undrar man varför det står en trehjuling mitt i bäcken. Antingen så är det för att ett barn har drunknat eller så har en person slängt ut den i bäcken för att han/hon har hört att lax/öring vandrar upp i denna bäck och för att leka. Jag får dock inte ihop det, varför skulle laxarna hoppa upp på trehjulingen och para sig?  Är det en Laxdildo?


Det ser ut som det är mycket vitsippor men det var det verkligen inte, detta var den största ytan jag kunde hitta. Jag tror att om någon vecka så kommer hela området fullt med vitsippor.


Skiter man grönt om man äter lakrits?

Ja den frågan har blivit lite av en urban legend och jag tyckte att det var inte ett allt för svårt test att utföra. Sprang iväg till godisbutiken och köpte 2-3 hekto saltlakrits. Satte i mig allt på en gång för att det skulle få en bra effekt sen när man skall gå på dass.
All mat man stoppar i sig tar minst fyra timmar att passera genom hela kroppen. Så nu var det väl ett dygn sen jag glufsade i mig allt och fick ett positivt besked när jag gick på dass. Grönt!!!
Haha fan va kul att det funkar men mindre kul för magen, han är ganska orolig om man säger så, tänker inte fotografera korvarna om ni tror det.

Raggarna har kommit till staden nu! Usch! De åker runt runt på esplanaden och tror de är kungar, mycket ölburkar ligger här omkring också tyvärr.

Kom fram ett gäng fjortisar till mig idag och frågade om jag kunde köpa ut cigg, haha ja fjortisar har det inte lätt. Nej de får allt fråga alla stinkande raggare om den tjänsten för de har ingen hyfs alls.

Fick äntligen en hyfsad bild på min barred midas, har döpt han till Barrasso (som var en duglig målvakt på 80-90talet)


Imorgon bär det nog av till Elmia för att gå på Bilmässan och fota å samtidigt trängas med de sliskiga raggarna.

Nu är det över

Ja nu är hockeysäsongen över och FBK är svenska mästare, grattis!
Pöjkarna från Småland fick tråkigt nog åka hem med silvermedaljen. Men det är inget att hänga läpp för, nästa år så blir det guld.

Skärtorsdag och jobbade halvdag idag, TIG-svetsningen gick riktigt bra idag så nu är det bara att få upp tempot och fina till svetstekniken.
En lapp gick runt på jobbet om att starta ett korplag i fotboll, visst kul tänkte jag. Fick reda på att säsongen startar om en månad! Gaaah är ju helt otränad så det blir att försöka springa in några mil i kroppen och leta fram fotbollsskorna om de nu passar, var nästan 4 år sen jag spelade.
Senare under dagen fick jag reda på vad vi skulle heta och han som tog tag i det hela sa att vi skall heta MSKBT.
Vad betyder då MSKBT tror ni?

Enligt honom så står det för Mandoms-Sprängar-Klubben "Blodiga Tasken" fast jag har iofs läst att MSKBT betyder Mödis-Spräckar-Klubben "Blodiga Tasken", fast ja det är väl lika illa det haha.

Snart är det raggarhelg

Ja det är verkligen ingen lugn och ro här i krokarna under påsken. Det är den tidpunkten på året då alla förbannade raggare beslutar sig för att förpesta hela vätterbygden. De åker i 5km/h, super, spyr, skräpar ner och dräglar snus. Tycker att under denna helgen varje år så skall det vara helt lagligt att slå ihjäl en raggare. Vidriga små as.

Hur blir man raggare då?
Ingen vet, men man vet iaf att om man har under 80 i IQ så löper du större risk att bli raggare. Har du över 80 i IQ och är raggare så har du ingen ursäkt utan du är en fullständig idiot.
Jo skaffa dig en gammal bil helst en Volvo amazon som du rollar mattsvart, ta sedan en tvättbjörnssvans och sätt den på antennen. Frisyren skall vara indränkt med 3L baconfett och kamma till dig den fulaste frisyren du kommer på eller så har du en sån där kinky latexkeps som det står Volvo på. Klädseln är inte så viktig bara det är jeansjacka eller skinnväst och på fötterna så har du ett par tjejskor eller myggjagare som det heter på raggarspråk.
Ragga på fjortisar och locka med alkohol å sup dom fulla så kanske du får hångla med nån bara för att du är så ful, fast i fyllan stiger du upp en grad i snyggskalan och du hamnar precis över sju svåra år i skalan.
Drick den billigaste och vidrigaste ölen, du hävdar bestämt att det är den godaste ölen och att det är bara riktiga män som dricker den, i själva verket är det så att du inte har råd med något annat och du är för stolt för att säga sanningen att du dricker rävpiss.

Ni säger också att raggarkulturen är en utdöende ras och ja tro fan det som ni ser ut.
 


Rysslands motangrepp på Sverige (Tingeling)

Man kan inte mer än att skratta åt allt. Ryssen tog illa upp för Tingeling och vissa Svenskar tog illa upp av Rysslands motangrepp. Att man orkar och man ser att ryssarna är sura, men de kunde väl gjort en egen video också.


Översättning

på nöten, på nöten
så fick vi en gång
istället för fräcka segrar, istället för stormande bifall å ära
på nöten, på nöten
så fick vi en gång
irån fältet där ryssarna gav oss ett slag vid den stora poltava

nu tog det slut, nu gick det förbi,
det där fräcka slaget
svenskarna krigade så tufft
rumpan dess blev röd
deras killar har erkännt
de har sagt av hjärtat
vem som piskade på rumporna dem
efter att ha tagit av trosorna i ärtor

starkt på nöten
vid poltava så vi fick
så jagade ryssarna oss, inte ens till skolan vi gick
på nöten, på nöten
så vi fick och gått iväg
och av oss var det ingen som förstod fad fan vi överhuvudtaget kommit

på norden det lever ett folk
svenskarna på namnet
bland dem finns en idiot
i gröna sportiga skor på sig
man kan ej på annat sätt
lugna denne vilde hore
än att visa honom ett
klipp om peter den store

som en stolt fågel så flyger vår sång
svenskar ge er på oss aldrig nån gång

starkt på nöten
vid poltava så vi fick
så jagade ryssarna oss, inte ens till skolan vi gick
starkt på nöten
vid poltava så vi fick
vi förlorat både EM och ishockey

starkt på nöten
vid poltava så vi fick
så jagade ryssarna oss, inte ens till skolan vi gick
starkt på nöten
vid poltava så vi fick
vi förlorat både EM och ishockey

starkt på nöten
här och där så vi fick
nu har vi bara att klappa i händerna
I salen där vi sitter
ack vilket roligt land
vårt sverige är
och den är känd ivärlden
för sin stora idotism

starkt på nöten
vid poltava så vi fick
så jagade ryssarna oss, inte ens till skolan vi gick
starkt på nöten
vid poltava så vi fick
vid poltava så vi fick
vid poltava så vi fick

Den andra video är ännu mer hatisk. Va är det här haha. Vuxna människor som inte tål ett skämt, tycker att vi bara ska skratta åt det hela som vi gjorde åt tingeling.

En lugn lördagskväll

Idag har det varit en väldigt lugn dag och den har framför allt varit väldigt varm, det var väl säkert minst 15 grader i solen. Dock gick V75 åt helvete och hur ofta är det egentligen att Järvsöfaks galopperar? Kan ju inte lägga all skuld på han för jag fick ju bara tre rätt idag.

Nu så här på kvällen har jag mest legat i soffan och zappat. Har även hunnit med att kolla igenom lite bilder som jag har på datorn. Men oj så mycket bilder, har väl minst 8-10 gb. När man väl kollar igenom bilderna så väcks mycket minnen till liv som denna.

Kommer så väl ihåg när sjöodjuret kom upp från djupet snodde åt sig all artemia. Bilden i sig är ju inte den skarpaste men jag gillar den.
Sen hittade jag några bilder på Boss och det har hänt en del sedan han var ett litet knyt.

Och så här ser Boss ut idag

Kronfågel "det glasklara alternativet"

Det har varit mycket snack om Kronfågels frysta kycklingar, rätt åt dem tycker jag för att de stödjer djurfabriker.  Men det är helt fel väg att gå, skulle inte bli helt ställd om det var djurrättsaktivister som låg bakom sabotaget eller en konkurrent som har mutat vissa arbetare att förstöra för företaget.
Jag är varken för eller emot detta men glas i kyckling tyder på att det är sadister eller missantroper vi har att göra med.

Ja nu är det bara några minuter kvar till SM-final 2 mellan helgonförklarade Färjestad och odödliga HV71.
Efter jobbet idag så gick jag till glasbanken för att handla öl till matchen och jag blev nästan tårögd när jag såg vad de hade inne.

Eco-warrior som jag är kunde jag inte motstå frestelsen och köpa det istället för mina random Falcon. Så nu måste jag pysa och va lite social å samtidigt knäppa en ekologisk öl.

Diväteoxid i dricksvatten!


Jag uppmanar alla att vara väldigt försiktiga när ni heller upp ett glas vatten. Vad jag hört från flera håll  i landet att man pumpar ut diväteoxid från vattenkraftverken till våra vattenledningar! Det är ju livsfarligt för man kan dö av diväteoxid!
Något som talar emot att vi skall vara vaksamma är följande:

- Den kan framkalla svettningar och kräkningar.
- Den är en av grunddelarna i surt regn.
- Den kan orsaka svåra brännskador i sin gasform.
- Oavsiktlig inandning kan döda dig på några minuter.
- Den bidrar till erosionen.
- Den försämrar bromsarnas effektivitet på bilar avsevärt.
- Den har hittats i cancertumörer hos avlidna patienter.

Förr i tiden använde man detta 1-2ggr om året för att tvätta av sig den mesta av skiten, numera använder man inte den tvättekniken. Vem vill egentligen ha den in i hemmet med sådana risker?
Nu kan vi inte längre vara trygga i vårat eget hem!
Uppmanar alla att ringa erat lokala vattenkraftverk om man pumpat ut diväteoxid den senaste tiden.

RSS 2.0