Videoblogg nr2

Denna videon är från dalarna då jag hälsade på syrran....ja ska bli bättre på att göra dem i bättre kvalité hehe.


Mattestet: Lever


Ja trodde att det skulle smaka bättre än det gjorde. Det var inte äckligt men inte gott heller. För mycket järn och blodsmak för min del. Nu har jag testat lever iaf.

Im back in town!

Nu har jag varit iväg en sväng till mora, men det skulle blivit ett längre besök egentligen. Jag är bara på kort visit i Huskvarna för att sedan vända tillbaka till dalarna.

Jag åkte i onsdags och direkt slängdes man sig in i orsayran. Yran i sig var väl rätt okej förutom när jag agerade murbräcka och knockade ner en stor fet jävla dörr.
Händelseförloppet var den att vi var på hotellet i Orsa och jag gick i trappen och visslade lite i min egen värld å på näst sista trappsteget så stod det ett askfat. Istället för att göra en lång 90 grader sväng åt höger så blev det en jäkla skarp sväng åt vänster och både jag och dörren blev knockade.

Torsdagen gjorde vi inte så hemskt mycket mer än att hämta upp micke i orsa för att sedan bege oss hem till färnäs för lite tv-spelande. Senare på kvällen/natten skulle vi fiska och det var många lovord om att vi skulle få fisk. Det blev ett napp! Men ingen fisk!

Fredagen var mest chill, ja och benke cruisade runt lite i kråkberg och orsa. Vi gjorde dock en helvetesresa på kvällen när syrran slutat jobba, då besökte vi både storstupet och helvetesfallet. Det sista vi gjorde var att kolla till mickes nya tält han hade köpt.

Under lördagen åkte vi till njupeskär för att kolla på Sveriges längsta vattenfall, 93m? Vi gjorde dock en avstickare till trängslet för att se på jättedammen. Va en jävlig jobbig resa upp, fick sitta i sju år pga. att någon motorcykel kört av vägen någon mil innan särna. Men fram kom vi dock och om jag tyckte resan tog lång tid så tog vandringen ännu längre tid, det kändes som det iaf.

Ja iaf som sagt nu sitter jag här i Huskvarna och skall gå igenom ca 350 bilder som jag fotat och jag har även samlat på mig videomaterial till videobloggen och det är väl det jag skall göra nu veckan som kommer så håll till godo, videobloggen är på väg!

Första videobloggen

Ja debuten kunde ju bli lite starkare, dålig bild och ljud men men.

RSS 2.0