Börja om på nytt

Jag har varit väldigt dålig på att skriva i min blogg på sistone, mest för att jag inte orkat men det är ju också sommar. Jag vet inte längre om jag vill fortsätta blogga, det ger inget känns det som. Men jag har börjat fundera på om det inte skulle vara roligare att ha en hemsida där man kan ha sin blogg på också.
Har även planerna om att börja videoblogga, verkar vara en kul grej. Vi får se hur det blir med framtiden.

Ditt Brasilianska fotbollsnamn

Hur skulle ditt fotbollsnamn vara om du spelade i det brasilianska fotbollslandslag? Jag stötte på en sida för något år sen men hittade den av en slump idag.

Mitt namn är iaf Mattieto

Här kan du kolla upp ditt eget namn.


Bajshumor

Ja det är riktig kiss & bajshumor och allmänt äckligt men ibland måste man dra upp sånt här. Alla människor bajsar även hollywoodstjärnor och här har ni en liten lista över de olika bajsteknikerna.

1. Touchdown
Det är när skiten nuddar vattnet men fortfarande sitter fast i anus.

2. Fantomsjua
Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den för "Torpedskiten" av de som hör plasket.

3. Teflonkabeln
Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget.

4. Smacken
Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

5. Luringen
Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser... att det kommer MER!

6. Spräck-en-ven-i-pannan skiten
Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

7. Viktväktarn
Fullständig tömning. Du skiter så mycket att du tappar 10 kilomer än du tidigare ätit. Viss oroskänsla infinner sig om avsaknaden av vissa organ...
.
8. El pronto
Du får maximalt vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Inträffar inte allt för sällan innan man får ner byxorna. Önskeläge: Ensam hemma.

9. Texasvarianten
Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det bra med en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan.

10. Mollbergaren
Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken. Även den del av skjortan som hänger ner bakom.

11. Mörthuvet
Du sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ändå inte.

12. Cementskiten
När du väl börjat skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning. Ungefär som att föda ett sjölejon......Fullvuxet...

13. Ormskiten
Rätt mjuk, ungefär lika stor som tummen men minst en meter lång.

14. Korkskiten, även kallad "Flytaren"
Du spolar tre gånger och den är fortfarande kvar. Herregud, hur blir man av med den, den är fanimej osänkbar. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

15. Den Mexikanska skiten eller Montezumas hämnd
Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmaste dagarna. Ända tillfället när man njuter av att ha ett halvt kilo margarin i brunögat. Det är inte riktigt säkert att börja äta förrän häcken slutat svida. (Det är så mexikanerna vet att de är hungriga.)

16. Ölskiten
Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter kvällen före. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den har skiten luktar verkligen faan! Du sprajar muggen så mycket att det ser ut som om den blivit dränkt i tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycken skit genom ett sånt litet hål.

17. Rembrant
Du känner dig som en vätgasballong. Tjocktarmen är som en Anakonda. När du väl, och efter några provskott insett att det inte lönar sig att smyga ut den i omgångar, har satt dig och avfyrat så känns det som om du haft en digital slutmuskel med en spridningsradie på 180°. Dina skinkor, sittringens undersida samt keramikfotöljens inkråm är nu omlackerat.

Vi stod och diskuterade om touchdown på jobbet och till slut kom vi fram till att vi tar den här diskussionen igen om två veckor för att se om någon lyckats göra en touchdown. Jag själv kommer nog åka direkt, vad jag vet har jag aldrig lyckats göra en touchdown.

Det är vidrigt med bajs!


Alla dessa löpsedlar

Jag kan inte vara den enda som är trött på alla löpsedlar när man försöker "skämta" om kända människors namn. När det handlar om Zlatan så är det en massa Z överallt och det är ett jäkla Zurr zurr.
"Charlotte Kalla får Kalla kårar" ,"Stefan Holm kommer till stockHOLM" och nu är måttet rågat när de går på U21 landslaget i fotboll och då tänker jag på Marcus Berg, stod nåt liknande som "Bergsäkert Marcus Berg".

Hur kan vi i dagens samhälle ha en sån svår journalistik utbildning? Det tar ju många många år innan man kan kalla sig för journalist och att efter alla dessa år av slit får den svåra nöten att skapa rubriker på första sidan.
Men det var något som gick väldigt fel där, är det nerver? hjärnskada? Tom. en sjuåring kan komma på en bättre rubrik. För dagens löpsedlar ser ut att vara citerad av en pundare när han/hon filosoferat som djupast.

Sen har vi dom som ligger med chefen, snorungar som halkar in på ett bananskal och är bruna runt munnen när de gått ut från tidningschefens kontor. De är nog de vidrigaste av dom alla som kallar sig för journalister. De tror att någon bryr sig om deras meningslösa krönikor som saknar innebörd och för att fånga läsarna så skriker de ut slagord och revolution i rubriken.
Men det värsta är nog att de måste ha en ful provocerande bild på sig själva och i 9 fall av 10 så har de emofrilla och palestinasjal.

Jag skulle kunna försöka skriva en löpsedel och jag kan tänka mig att göra det för en halv journalistik lön. Inte nog med att jag skulle jobba billigare utan jag skulle göra jobbet mycket snabbare. Jag skulle faktiskt kunna göra detta vääääldigt avancerade arbete på min fikarast på jobbet.
Ännu bättre vore om ni lät våran majestät konungen klura ut morgondagens löpssedel.

Snälla bevara oss från alla dessa mediakåta sorgliga personer.

Bankomaterna strejkar

Vet inte vad det är med bankomaterna i Huskvarna just nu. De verkar ha gått ut i strejk för ingen vill ge mig pengar. Undra om det är fullt lagligt att hota en bankomat utan att bli åtalad för olaga hot. Känner mig som ett fattigt gatubarn från Sarajevo just nu.
I vanliga fall brukar den neka mina kort eller helt och hållet beslagta korten utan förvarning.

Midsommar närmare sig med all hast och Varberg ligger inte långt bort nu! Jobbigt läge för på Söndagmorgonen skall jag med farsan långt upp i de ogästvänliga Östergötland. Kanske bangar ur på att resa till Varberg ändå.

PS vad är det här, inte ens internetbanken funkar. Jag blir galen!

Ragnarrök på sommaren?

Kom att tänka på detta idag, det var längesen jag såg solen. Det har typ regnat, åskat och varit allmänt dåligt väder. När kommer solen fram igen? Finns Fenrisulven och har han verkligen slukat solen?
Detta får mig till att åka utomlands och upptäcka världen men det lär ju inte hända än på ett tag. Det som ligger närmast är väl Norge iofs, kul men det är ju inte Nya Guinea direkt.

Eftersom jag fick utlandsdrömmar så var jag bara tvungen att kolla på Matt Hardings filmer på youtube och är man inte lite avundsjuk på han och att han lyckas resa gratis till alla dessa länder med hjälp av sponsorer.



Sen hittade jag en parodi på Matt Harding som jag skrattade rätt bra åt. Tror otrohet är rätt vanligt i dagens samhälle faktiskt.


De fulaste solglasögonen som finns!

Köpte mig till slut ett par Shutter shades och de är utan tvekan de fulaste som finns. De är inte behagliga att ha på sig heller.



Fyllde ju år igår och tanken var att vi skulle gå ut och äta på piren jag och några polare, men de hade visst planerat något bakom min rygg och strax innan kl 21 igår så kom dom hem till mig med tacos och dricka. Aja jag hatar våldgästningar men vi hade iaf kul och vi kollade på UFC 99. Väl efter det så gjorde vi stan och gick ner till piren.
Det var i stort sett en gratis utgång för mig. tror jag betalade en drink bara.
Idag är man lite seg och min lägenhet ser ut som ett gäng alkisar har haft ravefest här.

Sommarens bästa filmer

I sommar blir det nog en hel del bio och det är ju inte dåliga filmer som släpps i sommar. Måste bara hitta nån som vill gå och se dom med mig. Jag och en killpolare går inte, det är lite bögvarning på det. Tror det är bättre med en killflock eller en tjejpolare men de är så kräsna när det gäller film så det blir väl att gå själv.

Hangover eller baksmällan som den heter på Svenska. Garvar ihjäl mig åt trailern och den biten med Mike Tyson verkar ju vara störtskön! 


Terminator Salvation: Denna tror jag har mycket action i sig men den kommer nog inte kunna mäta sig med T1 och T2. Det är dock en Terminator film och den måste man bara se. 
 

Transformers 2 Revenge of the fallen: Som jag har längtat efter Transformers 2. Diggade ettan järnet och har nog sett den 10ggr. Revenge of the fallen tror jag utan tvekan kommer bli sommarens bästa film!


Jag kan ju också tillägga att jag är lite av en filmnörd också, inte bara fisknörd, tekniknörd eller sportnörd, äh räcker å säga nörd.

Du blir fet, ful och skallig av...

....att åka till rymden. Ja varför blir man inte förvånad, man får inte göra nåt längre. Äter du blir du fet, pussar du grisar så får du svininfluensan och nu är det rymdens tur. Ofta man åker ut i rymden också.
Jag tycker vi skickar ut alla hollywood divor i rymden så att de någon gång kan landa med bägge fötterna på jorden igen. Dock skulle de väl bara lägga sig under kniven och vips efter nån vecka så springer alla runt som Barbie och Ken kopior.

Ernesto Che Guevara

Satt för en stund sen och höll på att beställa hem en t-shirt som hade Ernesto Che Guevara som tryck. Ångrade mig i sista sekund eftersom han var ju innerst inne en ond man.


Ernesto Che Guevara och vad jag vet så har bilden inget copyrightskydd

Hittade en grym låt idag som jag gillade. Den fick mig tänka på UFC som går av stapeln i helgen och då skall min gamla favorit Mirko "Crocop" Filipovic vara med.



We're face to face
Loyalty is what I need to see from you
You're insecure
I can see the fear that breeds in your heart
Where will you run? Where will you hide?
I see the blood drip from your eyes
Who will survive? Let's get it on
And we'll fight

I know who you are
The leader of lost souls
You can't kill me
I'm immortal
I'm not afraid to die
My soul will travel on
You can't kill me
I'm immortal
Immortal
Immortal

I need the rush
There's nowhere you could hide before you die
Why won't you face me?
I can see the fear that's in your eyes
Where will you run? Where will you hide?
I see the blood drip from your eyes
Who will survive? Let's get it on
And we'll fight

I know who you are
The leader of lost souls
You can't kill me
I'm immortal
I'm not afraid to die
My soul will travel on
You can't kill me
I'm immortal

I know who you are
The leader of lost souls
You can't kill me
I'm immortal
I'm not afraid to die
My soul will travel on
You can't kill me
I'm immortal

Where will you run?
Where will you hide?
Where will you run?
Where will you hide?
Let's fight

I know who you are
The leader of lost souls
You can't kill me
I'm immortal
I'm not afraid to die
My soul will travel on
You can't kill me
I'm immortal

You can't kill me
Immortal!
You can't kill me
Immortal!
You can't kill me
Immortal!
You can't kill me

Norskt ordlexikon

Om ni någon gång skall besöka Norge så kan det vara bra med lite norska ord. Här kommer några användbara ord:

Ambulans - Klantetaxi
Bajs - Bärs
Bajskorv - Snuskepölse
Banan - Guleböj
BH - Tuttekasse
Bil - Rullebrum
Bläckfisk - Bleckesprutte
Bok - Bladesamling
Dammsugare - Lorteslurper
Ekorre - Tallefjant
Fantomen - Trikå-Thomas
Grodyngel - Rumpetroll
Gruppsex - Klumpesnusk
Gubbsjuk - Gammel gris
Haj - Kjempetorsk
Homosexuell - Pruttegutt
Hårfön - Fjuneflås
Häst - Havremoppe
HöghusHytte på hytte på hytte på hytte på hytte på hytte på hytte
Krokodil - Pansartax
Köttfärs - Kadavermos
Norge - Fjanteland
Plåster - Klantetejp
Rullstol - CP-truck
Skallerorm - Klapperslang
Snopp - Fröjdepinne
Stålmannen - Metallgutten
Tarzan - Buskeharald
Toalett - Brusefåtölj
Toalettpapper - Rumpekrafs
Träningsoverall - Skuttefodral
Tupplur - Höneblund
Tös - Prostituerad

Piratpartiet FTW!

JAA! Detta trodde jag aldrig att Piratpartiet skulle få så många röster, synd bara att de inte fick över 2 mandat men man skall vara glad att man fick en iaf. Över 7% och det tyder ju bara på att Svensson vågar säga emot ett övervakningssamhälle och inte minst hur IPRED och FRA klubbades igenom på ett icke demokratiskt sätt.


Piratpartiet mot riksdagsvalet 2010 med målet att få över 10% av rösterna. IPRED snart ett minne blott!

Du gamla du ofria

Idag är det Sveriges nationaldag och visst är det härligt! Solen lyser och fanan fladdrar stolt i skyn.
Ikväll är det dessutom VM-kval mellan Sverige och Danmark och nationaldagen kan inte bli bättre än så. Det är inget fel att vara stolt över det land man lever i och det är inget rasistiskt med det, bara patriotiskt.
Jag vill då passa på att flika in nationalsången som sjungs av Ultima Thule som var ett av mina bästa band en gång i tiden och enligt mig så är det ingen som slår deras elgitarrsound, sjukt skönt och man kan bara älska dem.



Dock vill jag påminna alla att rösta imorgon på piratpartiet, ett av de få partierna idag som har lite ödmjukhet kvar. Det är inte okej att godkänna lagar som IPRED och FRA utan folkets röst. Vi lever i ett demokratiskt samhälle och i ett sådant skall lagar som berör alla röstas fram av folket och inte av riksdagen.



Var just och räddade vårat kött hos polaren, han höll på att slänga in allt möjligt skit i marinaden så jag gjorde det enda rätta och tog hem köttet. Han tänkte blanda in whiskey i marinaden, idiot. Förstöra så fint kött.

Facebook kostar pengar

Ja nu har Facebook börjat införa ett betalningssytem för sina medlemmar. Det sjuka är att alla har Facebook utom jag då. Jag känner mig lite som en främling bland massan, om ni undrar hur E.T. mådde så kan ni fråga mig och jag är nog inte heller från denna värld.

Senare idag skall jag försöka ta mig till gymmet och träna lite, men det vet jag nog hur det blir redan dvs. jag troligtvis skiter i det.

Hittade m&m's idag, skitskoj att jag äntligen hittade dem för de är jättegoa!

Kokain i Red Bull!

Ja det är nog dagens stora snackis om att Red Bull innehåller kokain. Stora beslag i Hongkong och i Tyskland är drycken numera förbjuden. Dock tycker jag att det är beundransvärt lite kokain i då tyskarna kom fram till att det var 0,4 mikrogram per liter i drickan.
Frågan är dock vilket som är det smidigaste sättet att få i sig kokainet?


Let's get stoned

Men jag skrattade riktigt gott åt spånjesus när han sa att taurin var tjurtestiklar. Va fan i Red Bull är det syntetisk taurin och taurin kommer från latinets taurus för tjur, då ämnet först upptäcktes i gallan på en oxe.


Nu är det sommar!

Det är juni och riktig soligt å varmt ute, säkert runt 26-27 grader. Den stora frågan är nog varför jag sitter här då?
Alla säger att det skall komma regn imorgon men än så länge så tvivlar jag på det då det är helt molnfritt.
Det var en riktig pina att jobba i den här värmen, speciellt när man svetsar 10-15 minuter i stöten. Man vet också att det är sommar då arbetsplatsen öppnar luckorna i taket.

Dock blir jag helt knas på Jönköping energi! De skall byta elmätare i min lokal men grejen är att de har inte utlovat någon speciell tid utan mellan kl 7 och 13 kommer dom och byter ut den. Aldrig att jag sitter där nere en halvdag och förlorar en halv dagslön. Jag ringde dem och frågade och då säger hon att hon skall vidare befodra mina frågor och jag antingen får svar idag (de har inte ringt) eller imorgon. Imorgon WTF då skall de ju byta ut den?
Ja ja jag orkar iaf inte sitta där nere utan dom få ge mig en nytid och en mer specifik tid och inte en diff på sex timmar.

RSS 2.0