Svenska hollywoodfruar

Alltså detta programmet är ju bara för skönt. Anna Anka som är en gammal avdankad skåning, Agnes som ser ut som ett lik i en Hannibalfilm och Maria Montazami som är en mild version av Victoria Silvstedt iaf i svengelskan.

Anna Anka har jag väldigt svårt för, inte som alla andra säger om henne dvs. hennes bild av hur kvinnan och mannen ska vara. Nej det är hela henne, hon ser seriöst konstig ut. Hennes hud ser ut som läder och hon ser ut som en undernärd jude under nazitiden. Att någon ens vill ta i denna varelse är för mig helt obegripligt.
Hon skulle fan kunna knäcka extra som en raptor i en Jurassic Park film, man skulle inte se någon skillnad.

Maria Montazami är dock min nya idol, älskar när hon pratar. Om en sengångare kunde tala svenska så hade det varit skitlikt Marias snack.

- Nuuu mååååste jaag tääänka roiiiktigt roiiiktigt snnnabbt.

Haha gott snack alltså


Lika som bär


Jobbet är underhållande nog

Alltså ibland undrar jag om jag jobbar på samhall eller med jobbarkompisar som har en IQ under 50.
Denna vecka har dock inte varit till min fördel, jag har varit mobboffret. Råkade fråga en jobbarkompis "Va gör du nu" två ggr inom en timma och sen dess säger alla på min avdelning det till mig hehe.
Bäst av allt måste vara våran skelögda neger Simon, antingen spelar han dum eller är dum på riktigt. Frågade honom för någon månad sen om han kunde hämta en polygrip till mig och vad tror ni fanskapet svarar?

"Polygrip? Är det ett djur"
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Igår sa han en rolig grej till. Jag var inne på kontoret och letade efter produktionschefen och vad får jag se! Jo Simon yrandes fram och tillbaka å så frågar han mig om jag sett "SKINNET". Skinnet säger jag frågande.
Ja Skinnet?
Vad var det i ditt kaffe idag säger jag.
Sen kollar han över axeln på mig och skriker lite halvhögt SKINNET SKINNET!
Jag vänder mig om och ser Jeanette. Haha han uttalar Jeanette skinnet.
Denna person har dock svårt med svenskan och uttal. Kom ihåg när han skulle åka till Hjo i Västergötland och han uttalade det för Höö.
Rolig kille.
Han har dock en förkärlek att hota folk med stryk på jobbet och då säger han "Du ska få en smällare" alltid lika roligt varje gång. Hans vanligaste mening är också HÅ-HÅ-HÅLLKÄFT.

Sen har jag massa annat gottigt snack från andra personer från jobbet men det håller jag på lite.

Vet ni förresten vad höjden av allergi är?
Det är när en glutenallergiker får tag i en bullf*tta

Råttan som är större än din katt!

Jag har läst om dom men inte trott att det varit sant, råttor på över 100cm existerar inte i vår värld och jag som även gått ut med att jag till viss del är kryptozoolog fick hakan hängandes nere vid knäna när jag läste om BBC teamet som fångade en av de så kallade jätteråttorna på Papua Nya Guinea.

Med sina 82cm och en vikt på 1,5kg är jag inte längre skeptisk utan säker på att världens största råttart lever på Papua Nya Guinea och att det finns exemplar på över metern.
Den har än så länge inte fått ett latinskt namn men enligt uppgifter kallas den för "Bosavi wooly rat".


Stekar-året 2009

Dags att gå igenom stekar-året 2009 och se vad som har hänt. Det är ju också nu alla stekare drar sig tillbaka till Maldiverna, Dominikanska Republiken eller radhuset i Karlstad. 
Allt började ju bra med sol och uteserveringar i Maj då piren öppnades. Dock var det mycket jobb då och man hade väl inte direkt så mycket tid till att steka, men en och en annan drink blev det väl.
Sen skulle man iväg till Båstad men pga. lågkonjunkturen så fick det bli Tingsryd istället, men hej hej döm inte fisen efter lukten, Tingsryd låter ju inte så stekigt med en Pizzeria och två ladugårdar. Så vi stannade hemma istället.

I Juli fick jag kortslutning, för jag skulle ju till Stureplan men istället blev det Dalarna TRE GÅNGER dessutom. Försökte förgäves lära folket i Orsa den nya extremsporten att åka utför trappen på ett askfat in i dörrar, men det var ju en riktig flopp. Man får vänta lite om ett halvår eller så är det väl jätteinne där uppe.

Sen hände det väl inte så mycket mer och man kan sammafatta det som att det var nog inte stekarnas år detta året.

Men snart är det 2010 och då ni. Jag kommer ha ett ännu fetare par solbrillor på playan som jag btw köpte idag.



RSS 2.0