Skicka Sverige i krig

MUF:s ordförande Niklas Wyckman vill att den Svenska militären skall gå in i Eritrea och befria Dawit Isaak. Bara för att han såg att vi på ren tur råkade fånga några pirater så har han redan fått storhetsvansinne.
Det är ju helt idiotiskt att slänga ut pengar på sånt och att gå in i Eritrea med militären kan ses som en krigsförklaring.
Rätt intressant att man engagerar sig så för att rädda en individ att man är beredd på att skicka hela Sverige i krig.

Barcelona vinner ikväll!


Ja nu är årets fotbollshöjdpunkt här, det är championleauge final mellan Barcelona och Manchester United. Allt talar för en riktig bra fotbollskväll.
Utan att tveka så säger jag att Barcelona är bättre än Man U på alla positioner om man bortser från försvaret.
Klockan 20:40 ikväll på TV6 börjar matchen och jag tippar på Barcelona vinst med 2-1.
Det blir att bunkra upp med öl och chips å bara njuta.

Robinson-angela åtalas för steroider

Idagens metro så stod det att en av årets Robinson-deltagare misstänks för att ha smugglat steroider och i artikeln fanns en pixlad bild på personen. Att utgå från bilden så är personen väldigt ljus och jag tänkte först på Rafael men bilden är för ljus.
När jag kom hem från jobbet så var det första jag gjorde var att gå in på flashback och där hittade jag matnyttig info.

Flashback
"Det är Angela, jag har fått det bekräftat från Attunda tingsrätt. Huvudförhandling sker 8:e juni."
Pixelbilden
Orginalbilden

Det är inget jag har hittat på utan detta är saxat från Flashback.

Källan


Norrmän kan inte dricka alkohol!

Hörde på radion idag att en norrman ligger i koma efter att ha druckit vin. Vinet heter Torres San Valentín (2005). Norsk polis tror att vinet innehöll kaliumcyanid.
Kom igen! Kaliumcyanid? I Sverige kallar vi det för alkohol och istället för koma så kallar vi det att man har däckat.
Nu har Systembolaget tagit bort alla Torres San Valentin (2005) från hyllorna, damn och jag som kunnat haft en riktigt bra anledning att sjukskriva mig imorgon.

Arbetslösa bilvandalister!

Visst är det härligt med måndagar? Väckarklockan ringer och man är hyfsad motiverad att börja jobba igen. Man går upp, går in till toaletten, tar en dusch och borstar tänderna etc. etc. En helt vanlig måndag. Men när man kollar ut genom fönstret och mot parkeringen och vad får man se då? Jo det här!



Det måste varit någon arbetslös idiot som har alldeles för lite att göra om nätterna, troligtvis har han knaprat några E också. Fan gå och klipp dig å skaffa dig ett jobb istället, ditt inavlade kräk!

Veteranbilsmarknad i Skillingaryd

Tidigt imorse svensk tid, närmare bestämt kl 5 ringde väckarklockan och man var tvungen att gå upp eftersom farsan skulle svänga förbi närsomhelst och målet var Skillingaryd. Jag var otroligt trött och det tack vare en snäll person som höll mig vaken alldeles för länge, så jag fick bara nån timmas sömn.



Klockan var väl lite efter sex när vi kom fram och jag beslöt mig för att sova en stund. Klockan tickade på och jag började sakta vakna runt halv nio. Jag gick då ut yrvaken och strösade omkring på marknaden. Det är fascinerande hur mycket skit folk säljer egentligen. Jag själv var på jakt efter gamla reklam tavlor för sprit, coca cola mm. men hittade inget intressant.

Sen när jag tröttnade på marknaden så gick jag för att fota bilutställningen och jäklar va granna bilar det finns, bihangen raggarna är mindre snygga.
Jag känner att jag håller på att bli förkyld också, lagom kul faktiskt. Jag får väl avsluta detta inlägget med några fina bilar då.


EMW en fake BMW

Yeah en rosa bubbla!

*droool* vilken snygg mustang!

En camaro dvs. en riktig gammal hederlig muskelbil.

Cool gammal Porsche

Raggarbilar

Folk visade oftast hänsyn och gick runt när man skulle fota, farsan däremot var många ggr framför kameran som en linslus.

Snygga var dom iaf men dyra att äga och köpa.

Gammal bagge

128 000kr och den är din

Nyare mustang

Gammal skönhet rostar


Whiskeyskadan gjorde syrran känd!

Ja efter att ha tagit en annan väg till jobbet så råkade syrran ut för en olycka. Läkarna konstaterade efter ett halvår att hon led av en whiskeyskada och numera har hon VIP-kort på spybar i Mora, där hon dricker otaliga mängder Jack Daniels varje dag.


Väl numera är hon lokalkändis i Mora och hon har snart gått om Robinsonanna i kändisstatus. Men men det är väl egentligen inte hela sanningen, jag har överdrivit en del för hon skulle nog aldrig lyckats gå om Robinsonanna i kändisskap.
Det har skrivits en artikel om syrran och hennes whiskeyproblem och det kan läsas här

Nog talat om syrran, hon får lite väl mycket skriverier i min blogg, så intressant är hon inte. Idag var det första metardagen och jag hade ställt klockan på 05:30 men jag orkade inte ta mig upp för orka fiska i en å där man ändå bara får bajskorvar eller fiskar som har käkat på våra bajskorvar. Platsen är så motbjudande att de faktiskt har skyltar där de varnar allmänheten för att bada under vissa delar av året.
Nä istället så tränade jag lite med hantlar och sånt, man mår fan mycket bättre av att träna även om det känns förjävligt vissa stunder så är det värt det.
Vi hade fotbollsmatch igår men jag kunde varken delta eller kolla på den, men tur var väl det för vi förlorade med 7-0.

Ni har väl inte missat Värmlandspojkarna - Ut med båten, skitgo låt om ni frågar mig och den finns för gratis nedladdning på www.varmlandspojkarna.se


Är havrefras flingor?

Ja havrefrasen var i fokus under frukostrasten på jobbet och det var pga. att en person sa att det var flingor. Ingen höll med dock men det diskuterades hej vilt om de kallades kuddar, puffar eller liknande. Jag var bergis på att det var kuddar, för jag sa att läs på förpackningen för det står havrefraskuddar.


Diskussionen fortsatte iaf. och för att jag ville bevisa att jag hade rätt så skickade jag ett SMS till 118118.

Jag skrev följande:
Vad kallas havrefras? Är det flingor, kuddar eller vad är det?

Svar:
Havrefras heter helt enkelt havrefras, det kallas även havrekuddar, enligt deras egen hemsida.
Havre har den högsta halten av lipider, ett slags fett som är uppbyggt av kol, väte och syre. Lipider är främst en energikälla.

Bra svar och men lite överflödig information kan man tycka. Det SMS:et dödade iaf diskussionen ganska snabbt och man kan väl säga att jag hade rätt.

Något som jag blev full i skratt av idag var nog när Joel sa historiens sämsta bortförklaring om varför han inte kunde vara med på fotbollsträningen idag "Jag klättrade upp i en björk och blev allergisk", så jäkla dålig men ändå så bra på samma gång.

Hur kom du på namnet Germanen? Del 2

Ja efter att ha kollat på min mors sida över mitt ursprung så fick jag äntligen reda på i vilken ordning det kom in en Vallon i släktträdet och om jag räknat det hela rätt så är jag bara 0,8% Vallon, trodde faktiskt jag var mer Vallon.
För er som inte vet vad en Vallon är kan jag berätta för er att Valloner är en folkgrupp ur den germanska stammen och de hade sitt näste i södra Belgien som en gång i tiden kallades för Vallonien eller dalarnas land.

Så jag är allstå ca 7% blatte och 93% Svensk, jag trodde att jag skulle hamna på ca 80-85% Svensk faktiskt, men jag har alltså mer Svenska rötter än förväntat.


Dundersnuset från Norge!

Jag testade General "Ekstra sterk" av en jobbarpolare för någon vecka sen och han sa att det var nåt i det grövsta. Testade det och fick mersmak. Egentligen är det lite för sött för mig och för starkt, men vilka nikotinkickar man får!


Inte bra för mig, jag försöker ju sluta med denna fula ovanan och vad gör ja? tar något ännu starkare, idiot!

Att bli moderator

Känner mig grymt hedrad att äntligen få bli moderator på en av de sidor jag brunnit mest för, Guardians of Catfish (www.goc.se).
Jag har sedan i mitten av 2000 talet intresserat mig för malar och främst loricariider. Men jag blev även sporrad av Daniel (fd. redaktör för malbiten) av driftwoodmalar. Men hur intressanta är driftwoodmalar för allmänheten som kollar in i mina kar? kl 2-3 på natten sitter jag med ficklampan och flashar, de är otroligt nattaktiva och man ser dom aldrig på dagen haha. Bilden är tagen i ett litet visningskar annars hade jag inte haft en chans att fota den.


Jag kommer göra det yttersta för att få GOC på fötterna igen, för det är ju utan tvekan Sveriges bästa malsajt.


Skulle också visa en video till syrran, hon vet inte vilka All that remains är haha. Var snälla mot henne, hon bor i dalarna.


Fördomar mot svenska folkgrupper

Ja alla är vi lika bra kolsupare och det finns inte en människa av denna värld som inte har någon fördom mot nåt eller nån. Den vanligaste fördomen är nog mot olika folkdialekter och jag skall rada upp några exempel.

Stockholmare: De är otroligt lata, åker hellre taxi eller tunnelbana än att gå några meter. Deras dialekt eller stockholmskan är inte en äkta dialekt utan en mix av många dialekter och resultatet blev ett äkta snobbspråk.
De skall även försöka vara först med allt och den senaste trenden är ju att få svininfluensan och det var dom ju först med i landet. De tror också att de är lite bättre än alla andra.
Om man kollar på kartan så är Sverige ett fint och avlångt land men det är någon äcklig cancerböld som sticker ut på ena sidan av Sverige och det är den vi kallar 08-land.

Göteborgare: Om vi bortser från deras goa dialekt så är det inte mycket gott kvar av dem. Jag kan inte finna nöjet med att strypa sill, riktiga sadister äro dem.
De har även sillstryparföreningar som Frölunda, IFK Göteborg, GAIS, Häcken m.fl. och de möts varje år i feskekörka om vem som kan strypa flest sillar. Inte nog med att de finner nöjet med djurplågeri utan de tycker också att hela stan är heligt för dem, men snälla lämna heligheten åt pingstvännerna i Jönköping.
Sen har jag heller aldrig förstått mig på att döpa sina förstfödda söner till Glenn hela tiden, vad är grejen med det?

Norrlänningar: De är nog de allra suraste och tråkigaste av alla folkgrupper i Sverige. De är fåordiga, men de få ord som kommer ut är bara gnäll. Det är ofta att de gnäller om att det är så få turister och när de väl får turister gnäller de över att det är för många. Är det så konstigt att ni har så få turister när eran slogan är "Norrland - Ständigt mörker".
Deras bästa stunder i livet är att köra skoter och dricka finkelbrännvin.
Eran dialekt är väldigt konstig då det låter som att ni fått ner en lämmel i halsen medans ni sov eller att ni försöker härma en kalkon.

Masjävlar: Dalarna är ett enda stort psykhem och där springar alla runt i folkdräkt då de vill ha en mer alternativ stil. De viftar med sina falukorvar och målar med falu rödfärg överallt (jag tror inte att de vet om att det finns andra målarfärger). Något jag inte fattar är att varje år vallfärdar folk till Dalarna för att de tycker att det är så vackert, men som tur är hamnar många i Rättvik och får nog av alla raggare och kommer aldrig tillbaka till natursköna Dalarna.

Jönköpingsbor: Jönköping kallas också för Sveriges Jerusalem och det är inte för intet de kallar det för det, så många kyrkor att det finns fler kyrkor än invånare. Jönköping ligger oftast i fejd med Huskvarna och det snackas hit och dit om vilket som är rätt sida av ån. Jönköpingsborna anser sig vara mer överlägsna än Huskvarnabor, men det tystas snabbt ner då Huskvarnaborna öppnar käften och säger att det är dom som satt Jönköping på kartan. Huskvarna har båda Husqvarna fabriken och hockeylaget HV71 å vad har Jönköping? En jävla massa biblar!

Skåningar: Ja de är inte riktigt kloka. Det bästa dom kan göra är att hålla tyst, för ingen vill höra hur illa de vanvårdar det svenska språket. Har ni hört att det nästan låter som att de har en spykavallkad när de pratar?

Västgötar: Sveriges största inavelsområde. De har inte så mycket mer för sig ute i ingemansland än att ligga med sina syskon. Annars är dom ett ganska tråkigt folkslag.

Östgötar: Det är utan tvekan Sveriges fulaste dialekt, värsta bäbisspråket. Men som tur är går E4:an rakt igenom Östergötland och det går ganska snabbt komma ur denna mardröm. De ä bare en masse Kolmårdstroll


Värmlänningar: Sveriges tyskar.


Dubbelförlust

Jaha då är man hemma från matchen och den var riktigt jämn. Tog ca 10min så hade motståndarna gjort mål men det dröjde bara nån minut så hade vi reducerat till 1-1 på straff. Precis innan halvtidsvila så fick vi ett mål i baken, självmål.
2-1 i halvtid.

I andra halvlek tog vi över matchen mer och mer å vi lyckades än en gång reducera till 2-2. När vi log på som mest händer det som inte får hända, ett anfall och dom gör mål. Saken var den att det var i slutminuten och vi hann aldrig ikapp utan matchen slutar 3-2 och förlust i premiären.

Min insats då? Ja den gick åt helvete hann bara gå nån minut så gick hälsenan åt helvete, funkade inte med liniment tyvärr. Fan, nu blir jag borta ett tag känns det som och jag måste hitta på nån konditionsträning som inte belastar foten.

Seriepremiären bara nån timme bort.

Jäktig dag idag efter jobbet, for iväg upp till A6 för att inhandla matchdräkt och liniment till mina skador.
Just nu sitter jag och peppar för fullt inför premiären med musik och jag kommer vara taggad till tusen. Dock har jag motgångar, haltar fortfarande. Jag håller på att bada i liniment nu de sista timmarna och det känns bättre och jag hoppas på spel.

Idag blir det också en rejäl uppvärmning innan matchen, för jag vill inte ha flera skador nu. Nu skall jag dra på mig ett lager liniment. Skriver sen hur det gick.

Världens värsta seriemördare!

In one of the most remote location on earth (Burundi)
lives the worlds most prolific serial killer
He has claimed over 300 victims
He is elusive, intelligent and cunning

He is real, but he is not human




Han har över 30 skott i sig, folk säger att han är odödlig. Han är en av de äldsta krokodilerna i världen. Dessutom står du på menyn.

Hur kom du på namnet Germanen? Del 1

Är han rasist? Är han tysk?
Nej inget av dem, saken var den att jag saknade ett smeknamn när alla mina heta namn var upptagna som Silverfisken, Lutt och jag ville inte heta Lappjäveln.
Saken hör till den att jag ville ha ett bra och ett coolt namn å jag tyckte att när man läser germanen med en mörk röst lät bra. Alla säger att man skall vara stolt över sitt ursprung så länge man inte skryter om att man är Svensk för då är man rasist. Jag är dock inte en äkta Svensk men jag är german, alltså folkslaget.

Vem är Svensk egentligen?

Min gammelfarfars far va Norsk och det gör mig till 6.25% Norsk om jag har räknat det rätt, å visst jag håller med för vi är lite spralliga och sånt, eller inte mina föräldrar utan min syster å jag. Min syster har ärvt dumheten efter en Norsk och jag har allt det komiska efter en Norsk. Så därför vill jag tillägna detta inlägget till alla Norskar där ute med denna låt, sjung med hehe å jag hoppas stavningen är rätt. NORSKE VIKINGER!!!



Et fotballag fra Norge, har jobba og stått på
De er på vei mot toppen, og verden ska forstå:
De er best! Og de skårer mest!
Brasil de danser samba, og Irland de kan slåss
Tyskerne marsjerer, men hvem kan stanse oss?
Ingen tvil, vi ska få det til

Vi spiller for å vinne, og vi ska vise dem
At vikinger fra Norge kan ta med seieren hjem
IGJE-EN!!

We are all the winners, we are all the best
Vi skal seire sammen, lage folkefest
Vi er norske vikinger, og vi vil og kan
En seier er en seier, for hele Norges land


Målet vi har oppnådd er en seier i seg selv
Drømmen det er gullet, men vi trenger nok litt hell
Hvem er best?Ja bare spør vår gjest
Vi står på for hverandre, vi går på samme sak
På veien og på banen, vi holder hodet klart
Helt på topp, vi gir aldri opp

Nå e??? går for seier, setter alle kluter til
Få kjør på trygge veier, er e??? sin profil
IGJE-EN!!

We are all the winners, we are all the best
Vi skal seire sammen, lage folkefest
Vi er norske vikinger, og vi vil og kan
En seier er en seier, for hele Norges land

Vi vil alle vinne, vi vil helt på topp
Vi skal seire sammen, som en samla tropp
Alle skal vi kjempe for; at vi får suksess
Heia, heia Norge; og alle henger med
We are all the winners, we are all the best!

Hjälp Svininfluensan är här!

Jag är skitskraj alltså, ja jag skakar enda ner till skorna av rädsla, NOT!
Tycker hela grejen är så överreklamerad, det är ta mig tusan bara en influensa.

- Men folk har ju dött av den!!!
Ja förlåt jag glömde det, vad är det 8 av 6 miljarder? Det dör mångdubbelt fler människor av att halka i duschen eller av rökning.

- Men med rökning så har man faktiskt gjort ett val?
Ja det är sant men jag kan också göra ett val och åka ner till Mexiko och kyssa en gris alt. en Mexikanare.

Gjorde en ful grej på en överfull buss på väg hem från jobbet idag. Jag hostade väldigt överdrivet och min polare sa som så att vilken elak hosta du har, då sa jag nästan direkt att jag kom ju hem från Mexiko förra veckan så jag kanske skall kolla upp det hos doktorn så att jag inte åkt på svininfluensan och vips så hoppade folket undan 2-3 meter som stod runt mig. Elakt men kul.

När jag kom hem från jobbet idag så möts jag av en sorglig syn, min ena ormhuvudsfisk ligger och stel å blek på bottnen. Den är död! Nu har jag bara två stycken kvar.


Ikväll blir det ett massivt TV-tittande, först ut är J-södra-Trollhättan på TV4sport som BTW börjar nu så jag får skynda mig att skriva, kl 20:00 börjar VM i ishockey Sverige - Tjeckien och kl 20:30 börjar The big bang theory så det blir ett jäkla zappande mellan kanalerna. Pricken över I:et jag tvättar även kläder ikväll.

Är helt fucked up

Ja alltså igår var det andra träningen för säsongen och otränad som man redan är så gick man in och spelade utan att värma upp å det fick man ju sota för. Efter 5-6 minuter så kände jag att det börjar värka lite gött i ena ljumsken och pang rätt som det är när jag sträcker ut ena foten för att så smäller till i BÅDA ljumskarna. Det är väl ta mig tusan unikt att man sträcker båda ljumskarna på samma gång. Jag fullföljde dock hela träningen.
När väl träningen är över så börjar jag gå emot omklädningsrummet och efter ett 10 tal meter så märker jag att jag haltar, WTF när hände detta??
Jag inser nu att jag inte är en tonåring längre.

Så nu går man med ett snyggt stödband och silvertejp, om någon undrar så är det mode att ha det. Jag går som Chaplin nu och haltar så där gött med höger foten så man kan missta mig för ringaren i Notre Dame. Jag får helt enkelt köra något spinningpass eller hålla på med bögmaskinen för att inte belasta ljumskarna och foten för mycket. Måste också inhandla paracetamol och tigerbalsam för seriepremiären är bara fem dagar bort!!!


Är vi 80-talister lata?

Nej, det är en omöjlig fråga att svara på eftersom vi alla är olika individer. Folk har dock mycket fördomar om oss och det beror troligtvis om avundsjuka.
Vi har Europas största ungdomsarbetslöshet och är det för att vi är generellt sätt lata, fega eller är det regeringens fel, jag skulle säga inget av det för dels har vi en lågkonjunktur och unga människor med lite arbetslivserfarenhet. Det är ett lätt val för arbetsgivaren att avskeda en ung männsika än en äldre människa som har över 10 års erfarenhet.
Men varför har vi högst ungdomsarbetslöshet i Europa? Det måste ju bero på nåt?
En stark bidragande orsak är nog att vi flyttar våra industrier utomlands och inom industrin är oftast ungdomar slit och slängvaror.

Att folk sen går ut och säger men gå och klipp dig och sök ett jobb, det låter så lätt som att man skulle få allt serverat på silverfat. Saken är den att söka jobb är ett heltid/deltidsjobb och att sen säga att man är lat när man söker jobb är inte lite frustrerande.
Jag kom själv ihåg när jag skulle ta studenten och jag var nog ute 6-7 månader före studenten och sökte jobb, men det gick inte och i sista sekund så tog jag ett sk. sommarjobb från kommunen som vaktmästare på en idrottsplats. Dåligt betalt men jag hade iaf ett "jobb" i 1 månad. Jag säger inte att man skall få ett jobb direkt när man går ut gymnasiet, nej inte det utan att hitta jobb är väldigt svårt om man inte har kontakter så säg inte att vi är lata.
När sommarjobbet tog slut så stod man där utan jobb och utan pengar igen. Det var en väldigt jobbig tid, kollade på arbetsförmedlingen, dagstidningar och bemanningsföretag efter jobb som jag var kvalificerad för men utan framgång.

Efter nån månad blev jag kallad på ett urtråkigt möte hos arbetsförmedlingen som inte gav mig nånting och de sa gång på gång att varje CV skall vara unikt och inte en kopia som du tidigare skrivit. Detta gav heller inget napp på arbetsfronten och jag fick mig ett till kommunjobb efter ett halvår som vaktmästare på ett varuhus, samma dåliga lön och inget hopp om fortsatt anställning. Man kan säga att det var lite som att gräva en grop och sen fylla igen den för att ha nåt att göra för sakens skull.

Men sen hände nåt, tror jag var både less, förbannad på arbetsförmedlingen, så jag gjorde tvärtom vad dom sa om att ha unika CV, jag massproducerade mina CV-kopior och skickade väl ut ca 10-15st CV i veckan och till företag som jag själv inte visste vad de höll på med.
Fick minst ett svar i veckan där jag blev kallad på intervju och jag hann vara på tre ställen sen fick jag äntligen en prövotid på ett då litet företag. Sysslorna var ganska simpla men jag jobbade på och svettades, så då efter nån månad på företaget så fick jag förlängt i ett halvår.
Tiden gick och när prövotiden höll på att ta slut så kom personalchefen och frågade om jag ville bli anställd. Självklart sa jag ja. Så det hela flöt på bra och jag blev tom uppgraderad till maskinoperatör och det jobbar jag med än idag och vi är bland de världsledande på marknaden idag.

Kom inte hit och säg att alla 80-talister är tröga, lata och arbetsskygga, för ni är bara avundsjuka för att vi är yngre och så mycket snyggare än er.

Torskarna åker 130mil för att säljas!

Alltså det hela är rätt sjukt, satt och kollade på en dokumentär imorse och då fick man reda på hur torsken som redan är rödlistad i östersjön säljs.
Vi köper Torsk från norra Norge och det är ju några mil emellan och vi i vår tur fiskar upp rödlistad torsk i östersjön, saken är den att den är bara rödlistad i Sverige och här får vi inte sälja den utan den åker med långtradare från Sverige till Frankrike i 13 timmar! Hur sjukt är inte det och vad tänker EU med, då kan vi lika väl slippa köpa fisk från Norge.

Det känns rätt sjukt faktiskt, vi köper fisk av norrmännen och vi säljer fisk till fransmännen hehe.

Aja här kommer min första bloggdiss men det är du värd för alla små påhopp tompa. Han sa att jag och Danne såg ut som dvärgarna i sagan om ringen, men jag säger som så att det kan inte vara lätt att se ut som chewbaccas flickvän.

Hittade ingen bild på nissen men en låt som passar han.

Det enda jag hittade på bild var två fulla tjejer, Marit och Liza haha

Sommarplågan och CA-maffian

Varje år kommer det alltid nån låt som spelas på repeat överallt och vi får se vilken det blir i år. För mig ligger Promoe - Svennebanan högt upp på listan av årets sommarplåga men som sagt det finns inte en människa av kvinna fött som kan veta vilken låt som kommer slå igenom.




Idag har det varit en riktig solig dag men lite kall, klassiskt vårväder. Jag hann med att träffa delar av CA-maffian idag i nån minut och det var trevligt. De skulle vidare upp till träffen i Norrköping men jag kunde inte komma i år så det får bli att jag kommer nästa år och träffar hela CA-maffian.

Köpte mig också en ZZ Flowerhorn "Red Dragon" idag, en stor sådan. Man kan nästan kalla det lite av en slump att jag hittade ett sånt här fint exemplar. Kolla in han är han inte fin!


RSS 2.0