Snart är det raggarhelg

Ja det är verkligen ingen lugn och ro här i krokarna under påsken. Det är den tidpunkten på året då alla förbannade raggare beslutar sig för att förpesta hela vätterbygden. De åker i 5km/h, super, spyr, skräpar ner och dräglar snus. Tycker att under denna helgen varje år så skall det vara helt lagligt att slå ihjäl en raggare. Vidriga små as.

Hur blir man raggare då?
Ingen vet, men man vet iaf att om man har under 80 i IQ så löper du större risk att bli raggare. Har du över 80 i IQ och är raggare så har du ingen ursäkt utan du är en fullständig idiot.
Jo skaffa dig en gammal bil helst en Volvo amazon som du rollar mattsvart, ta sedan en tvättbjörnssvans och sätt den på antennen. Frisyren skall vara indränkt med 3L baconfett och kamma till dig den fulaste frisyren du kommer på eller så har du en sån där kinky latexkeps som det står Volvo på. Klädseln är inte så viktig bara det är jeansjacka eller skinnväst och på fötterna så har du ett par tjejskor eller myggjagare som det heter på raggarspråk.
Ragga på fjortisar och locka med alkohol å sup dom fulla så kanske du får hångla med nån bara för att du är så ful, fast i fyllan stiger du upp en grad i snyggskalan och du hamnar precis över sju svåra år i skalan.
Drick den billigaste och vidrigaste ölen, du hävdar bestämt att det är den godaste ölen och att det är bara riktiga män som dricker den, i själva verket är det så att du inte har råd med något annat och du är för stolt för att säga sanningen att du dricker rävpiss.

Ni säger också att raggarkulturen är en utdöende ras och ja tro fan det som ni ser ut.
 


Kommentarer
Postat av: Syrran

Hahaha kiknar av skratt!! Glöm inte deras viktigaste talesätt eller motto: "snus, mus och brännvin det är det bästa jag vet".

2009-04-09 @ 17:05:26
URL: http://amstaff-lexxi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0